Waldlaüfer
Blog

Waldlaüfer: samen op stap op goede schoenen

Met mijn vrienden ga ik graag op stap. Stevige wandelingen, lekker shoppen of een terrasje in de stad, uitwaaien op het strand. We doen het allemaal. En dat is genieten. Samen komen we overal. Vroeger stapten we in de trein en keken wel waar die ons bracht, maar tegenwoordig reizen we veel met de auto. Of we gaan gewoon te voet de natuur in. Daarvoor heb je natuurlijk wel goede schoenen nodig. Dat is voor mij en een aantal van mijn vrienden wel een probleem. Zelf pas ik lang niet alles. Ik krijg al snel last van mijn voeten. En dat terwijl ik graag heel wat af loop. Ik ben een fanatieke wandelaar. Eén van mijn vrienden wees me op het merk Waldlaüfer. Toen ik eens rond ging snuffelen zag ik dat ze veel soorten schoenen hadden die ook een beetje gemaakt zijn voor moeilijke voeten als de mijne. En ik dacht: waarom probeer ik niet eens Waldlaüfer schoenen. Zo gezegd, zo gedaan.

Waldlaüfer: houdt rekening met jouw voet

Wat maakt dit van oorsprong Duitse schoenenmerk nu zo bijzonder? Dat is het feit dat Waldlaüfer ook met wijdtematen werkt. En dat is voor mijn brede platvoeten ideaal. Schoenen met alleen maar gewone maten in dezelfde wijdte zitten niet fijn. Vroeg of laat krijg ik daar last van. Gek eigenlijk dat maar zo weinig merken dit toepassen. Alsof elke voet hetzelfde is. Dat is niet zo en als je een beetje afwijkende voeten hebt, zoals ik en een paar van mijn vrienden, dan is de zoektocht naar passende schoenen een soort van uitputtingsslag. Maar gelukkig hebben we nu Waldlaüfer. Al sinds 1960 brengen zij schoenen op de markt die inmiddels over de hele wereld verkocht worden. Ze maken zo’n 3 miljoen schoenen per jaar wat neerkomt op een dagelijks aantal van 15.000. Unieke schoenen die rekening houden met jouw voet.

De paden op, de lanen in

Online vind je de hele collectie van dit merk. Elk jaar komen ze met een nieuwe lijn. Keuze genoeg. Want ja, laten we eerlijk zijn, schoenen moeten lekker zitten, maar ook wel een beetje leuk zijn en passen bij de rest van de garderobe. Nou, dat lukt wel als je de collecties bekijkt. Er zit echt van alles tussen. Inmiddels heb ik een paar stevige stappers aangeschaft en nu kan ik weer onbezorgd met mijn vrienden op stap. Wanneer trek jij die heerlijke Waldlaüfer schoenen eens aan?

Laat een antwoord achter