heren sokken
Blog

Investeer in je sokken

Nooit gedacht dat ik ooit nog eens een blog zou schrijven over dit onderwerp. Het is er vandaag toch echt van gekomen. Ik wil het namelijk graag hebben over sokken. Ja, je leest het goed. Ik wil het dan ook niet over zomaar een simpel paar sokken hebben maar over echte goede heren sokken.

waardeloos

Lange tijd haalde ik mijn sokken gewoon in een winkel als ik daar zin in had. Het enige waar ik eigenlijk vooral op lette was dat ze niet te duur moesten zijn. Dat ze niet zo lekker zaten en dat ze meestal hun vorm al vrij snel verloren nam ik maar voor lief. De helft van de tijd raakte ik in de was toch al mijn sokken kwijt en kon ik weer van voor af aan beginnen.

Nu is dat helemaal anders geworden na een gesprek met een vriend. Hij vertelde me eigenlijk dat hij het altijd op dezelfde manier deed als ik. Als hij leuke, goedkope sokken zag kocht hij deze. Mijn vriend lette eigenlijk niet echt op merk, maat of pasvorm. Totdat hij er over na ging denken dat hij op deze manier toch meer geld kwijt was aan sokken dan hij eigenlijk wilde. Ik vroeg hem wat hij dan had gedaan om dit te veranderen.
Hij was online op zoek gegaan naar sokken van wat betere kwaliteit. Dit beviel hem erg goed. Hij gaf aan dat ze inderdaad wat prijziger waren dan de sokken die hij normaal kocht maar ze gingen ook langer mee. Daarnaast was het grootste voordeel nog dat ze enorm lekker om zijn voet zaten.

Eindelijke nieuwe sokken

Een beetje enthousiast geworden door zijn verhalen (ja ik weet het, het gaat nog steeds over sokken) heb ik besloten om zelf de gok ook maar eens te wagen. Ik was het ook wel zat om na een paar keer dragen weer nieuwe sokken aan te moeten schaffen. Er is online enorm veel keuze. Je kan kiezen voor een wat zakelijkere sok of een wat sportievere sok en alles er tussen in.

Al met al moet ik zeggen dat het geen verkeerde keuze is geweest. Daarnaast heb ik er eigenlijk nog een voordeel bij omdat ik mijn sokken niet meer kwijt raak. verder merk ik dat ik er veel beter op let omdat ik er meer aan uitgegeven heb. Ik ben dus als het ware wat zuiniger geworden op mijn sokken en raak ze dus inmiddels nooit meer kwijt. Ik vind het echt een aanrader.

Laat een antwoord achter