Blog

Op vakantie met Josh V: het ultieme kledingmerk met een elegante twist

Parijs, London, Rome, Antwerpen…Noem het maar op! Al deze steden, plus nog veel meer andere beroemde steden, hebben geweldige culturele en historische elementen en als je net zo’n dromer bent als ik, snap je vast wel dat je er dan goed bij wilt lopen! Heb jij ook weleens gehoord van het merk Josh V? Het is een populaire én snelgroeiende branche die chique tinten bevat en vooral in Europa zeer geliefd is, want in Europa trekt het de meeste liefhebbers! In dit blog ga ik jouw vertellen welk outfit ik jou zou aanraden voor drie bekende steden: Kopenhagen, Praag en Wenen.

Kopenhagen

Kopenhagen is een prachtige stad en tevens de hoofdstad van Denemarken, kan ik je uit ervaring vertellen. De stad heeft heel veel culturele en historische voorzieningen te bieden. Het eten daar is ook verrukkelijk. Ik raad je ook van harte aan om eens een bezoekje te brengen aan de food market ‘Torvehallerne’. Maar nu het outfit: hoe maak je de meest stijlvolle indruk? Nou, dan zal ik je het volgende aanraden met de ingrediënten van Josh V: ‘Alesia ivory skirt white’, ‘Holly boots black’ en ‘Regina top voile rouge’. Dit is goed te combineren met de ‘Lily sunglasses’, eveneens van Josh V.

Praag

De stad Praag is ook een hele mooie stad en is de hoofdstad van Tsjechië. Ik vind dit een aanrader om in de zomer of late lente te bezoeken en het beschikt naar mijn mening over één van de mooiste plekken om boottochten te maken, met voorkeur in de avond. De zonsondergang is adembenemend en nadien kun je bijvoorbeeld lekker eten bij restaurants als ‘Sangam Indian Restaurant’ of ‘Bellevue’. Het outfit wat ik voor deze stad zou aanwijzen is dit: ‘Donker nude nola loafers’, ‘Donker nude amber flower top’ en ‘Skinny jeans Jae true blue’. Als het ’s avonds wat afgekoeld is, maakt ‘Licht blauw jazzy suède bikersjack’ dit outfit helemaal af, kan ik je zeggen.

Wenen

Ah Wenen…Die stad wil ik zo graag nog eens een keer bezoeken. Het koninklijke gevoel is daar voor mij zo magisch en de temperatuur, ruimte en standbeelden zijn voor mij zo idyllisch, dat ik soms overweeg om daar te gaan wonen. Helaas is het een dure stad voor wonen en gaat mij dat voorlopig nog niet lukken. Wil je hier echt tot rust komen? Dat kan! Wil je hier juist dagen eropuit gaan? Dat kan ook! Zoveel mogelijkheden hier…Ik droom alweer weg. Ga voor eten eens langs bij de zoete firma ‘Pure Living Bakery’ en neem ook een kijkje bij ‘Schonbrunner Gardens’ als je toch in de buurt bent. Het is niet eens zo duur allemaal! Het perfecte outfit in mijn ogen is hier: ‘Milia heels peach’, ‘Ciara blouse white’ en de ‘Lorah spijkerrok’. De lente vind ik hierbij het ideale seizoen.

Laat een antwoord achter