Cheap Monday Freshcotton
Blog

Cheap Monday, gewoon lekker casual

Ik ben een echte casual kleding drager. Ik hou er niet van om er te zakelijk bij te lopen. Daarnaast vind ik dat kleding niet te duur hoeft te zijn. Soms shop ik kleding juist op prijs, ik wil niet in een broek lopen van tweehonderd euro die binnen een half jaar stuk is. Eenzelfde broek van dertig euro gaat soms nog veel langer mee! Wanneer ik op zoek ga naar goede deals en mooie casual broeken kijk ik naar nieuwe merken. Zo kwam ik laatst Cheap Monday tegen. De prijs is zoals het merk zegt, cheap. De nette en goedkope prijs vind ik echt een pluspunt van het merk. Daarnaast is het design van de broeken ook echt top. Ik zal in dit blog vertellen over de voordelen van goedkopere broeken en waarom Cheap Monday zo een chill broeken merk is.

Voordelen van cheap broeken

Je hebt vast wel eens een broek gekocht waarvan je zeker weten wist dat hij te duur was, maar toch kocht je hem omdat hij er ‘mooi’ uit zag. Ik ben zelf ook een aantal keer gevallen voor dit soort broeken. Ze zijn te duur voor wat je daadwerkelijk krijgt. Zo heb ik een keer een broek van twee honderd euro gekocht die niet eens een half jaar meeging. Ik heb de versleten broek met mijn in mijn hart (en portemonnee) moeten weggooien omdat de gaten erin vielen. Nu heb ik mij zelf beloofd om geen broeken meer aan te schaffen die meer dan 60 euro zijn. Ik heb hierbij gemerkt dat deze ‘goedkopere’ broeken vaak nog langer meegaan dan de duurdere variant. Cheap Monday is zo een merk dat goedkope broeken maakt die langdurig meegaan.

Cheap Monday spijkerbroeken

Cheap Monday jeans worden gemaakt door onze noordelijke vrienden uit Zweden. Die Zweedse mensen zijn natuurlijk bekend om hun kwaliteitswerk van bijvoorbeeld Ikea en Volvo, maar ik ben van mening dat de broeken van Cheap Monday ook van deze kwaliteit zijn gemaakt. Ze gaan lang mee en zijn redelijk geprijsd. Om een Cheap Monday broek goed te  laten zitten moet je hem de eerste periode op lage temperatuur of helemaal niet wassen. Zo kan de broek namelijk omvormen tot jou lichaam. Zo zit de jeans perfect. Daarnaast zijn deze jeans perfect tegen de kou. Je kan spijkerbroeken eigenlijk het hele jaar door wel dragen.

Laat een antwoord achter